Diensten

Foto- en videoreportages ten behoeve van verkoop

Drone Drive-in BV verzorgt tot een maximale hoogte van 120 meter luchtopnamen van uw huis, uw bedrijfspand, uw auto of uw boot.

De verkoop van uw object verloopt natuurlijk een stuk sneller en beter als potentiële kopers al van tevoren een beter beeld kunnen krijgen van wat u aanbiedt.

Bedrijfsreportages en website content

De door Drone Drive-in BV gemaakte films zijn ook geschikt om in websites te worden verwerkt of om uw bedrijf goed te promoten.

Gun uw kijkers en bezoekers een uniek perspectief van boven!

Acties en evenementen

Wilt u uw evenement vanuit de lucht laten vastleggen of u wellicht uw eigen sportieve prestaties op de mountainbike? Dat kan ook. Drone Drive-in BV beschikt over drones met tracking- en ontwijkfuncties.

Inspectie, rescue, opsporingen bewijslevering

Inspectie, rescue en opsporing:

Benieuwd of uw huis wel goed geïsoleerd is? Ook dat kan met drones van Drone Drive-in BV vastgesteld worden. Drone Drive-in BV heeft een drone met infraroodcamera beschikbaar, waarbij duidelijke temperatuurverschillen gemeten kunnen worden.

Deze drone is ook geschikt voor gebruik door hulp- en reddingsdiensten en kan voorzien worden van een luidspreker of een felle schijnwerper.

Bewijslevering

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u vanuit de lucht wilt beschikken over bewijsmateriaal. Drone Drive-in BV kan een deurwaarder helpen bij het vastleggen van bepaalde situaties in een proces-verbaal van bevindingen, zoals grensgeschillen, overbouw of overgroeiende takken.

Volgens  S.Nocco, kandidaat-gerechtsdeurwaarder in Leiden in de Gerechtsdeurwaarder 2016, nr. 3, kan er onder omstandigheden door een deurwaarder middels een drone ook beslag worden gelegd, als er geen minder ingrijpende mogelijkheden zijn om constateringen te doen.

Ook is het mogelijk om bij verkoop van een perceel grond de aanwijs door partijen van boven middels foto en film te laten vastleggen, zodat het risico op discussies over waar de grens nu precies ligt een stuk kleiner wordt.

AERIAL PHOTOGRAPHY AND VIDEO PRODUCTION SERVICES.

Onze drone diensten tillen visuele storytelling naar ongekende hoogten, waarbij luchtfotografie en -videografie samenkomen om jouw projecten, evenementen en bedrijf op een unieke manier vast te leggen.

Wat onze klanten zeggen