Over ons

Over Drone Drive-in BV

Just Hamming is eigenaar van Drone Drive-in BV en is van oorsprong advocaat bouw, vastgoed- en agrarisch recht, waaronder ook het zogenaamde burenrecht valt. Vanuit zijn praktijk als burenrecht advocaat (vanaf 1997) is hij in aanraking gekomen met drones.

Hij merkte dat het gebruik van dronefotografie bijdroeg tot het begrip van rechters met de situatie ter plekke en ging dit veelvuldig inzetten in zijn eigen bedrijf www.juistjust.nl en www.burenproblemen.nl.

Daarnaast onderkende hij door de wetswijzigingen die ingingen per 1 januari 2021 de mogelijkheden om drones in te zetten buiten zijn vakgebied.

Just is altijd op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor Drone Drive-in BV. Denkt u een goede aanvulling te kunnen zijn als gecertificeerd drone piloot of interieur fotograaf? Schroom dan niet contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Drone Drive-in BV is een besloten vennootschap geregistreerd in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder KVK nummer 92323308. BTW nummer NL 866002315B01.

Drone Drive-in BV werkt nauw samen met het communicatie-bedrijf van Ricardo Postma, NZK Visuals te Drachten.

Over Drone Drive-in

Hoofdkantoor gevestigd in Drachten, Friesland, werkzaam in het Noorden (Groningen, Friesland, Drenthe) en in overleg elders.

Kwaliteit

Drone Drive-in werkt niet alleen met ervaren gecertificeerde drone piloten, maar ook met fotografen die de kunst van inhouse fotografie tot in de puntjes beheersen. Vraag naar onze aantrekkelijke pakkage-deal.

Speciale wensen?

Speciale wensen die hier nog niet op de website vermeld staan? Vragen staat vrij!

Verras ons met uw wensen. Uiteraard houden we ons aan de wettelijke regels en veiligheidsinstructies.

Snel en betrouwbaar

Need we say more? In sommige gevallen (en tegen meerprijs) kunnen we de resultaten dezelfde dag nog laten zien.

Ontevreden over het resultaat? Desnoods komen we nogmaals langs!

AERIAL PHOTOGRAPHY AND VIDEO PRODUCTION SERVICES, INCLUSIEF INFRA-ROOD EN 3D CARTOGRAFIE

Gewone luchtfoto’s, een kaart van een bepaalde omgeving, al dan niet met infra-roodbeelden en in 3d weergegeven, het is allemaal mogelijk.

Ook als u een bepaalde situatie wilt monitoren kunnen we vrijwel op elk moment (mits de weercondities het toelaten) dezelfde vlucht met foto’s reproduceren, zodat u de beide foto’s kunt vergelijken.

 

Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen