Drone-operaties

DRone-operaties: vooraf

Momenteel voeren we bij u in de buurt één of meerdere drone operaties uit.

SVP niet storen TIJDENS het vliegen!

Indien wij aan het vliegen zijn, stoort u de piloot alstublieft niet met vragen, maar wacht totdat de drone veilig geland is. We leggen u graag uit wat we aan het doen zijn. Indien u ons tijdens de dronevlucht stoort, kan dat gevaar voor u zelf, ons of derden opleveren. We zijn uiteraard verzekerd voor aansprakelijkheid, maar voorkomen liever ongelukken.

We hebben veiligheid hoog in het vaandel. Daarom werken we vooraf een checklist af en werken we met waarschuwingsborden. We verzoeken vriendelijk deze niet eigenhandig te verplaatsen.

Wie zijn we?

Drone Drive-in BV is een bij de RDW geregistreerde drone-exploitant (kenmerk NL/dadgwj1dwuuzy3-xxx) met piloten die minimaal in de categorieën A1, A2 en A3 bevoegd zijn. Hieronder vindt u het vliegbewijs van piloot/eigenaar Just Hamming:

Waar vliegen we mee?

We vliegen met een DJI drone van het type Mavic 3 Pro Cine, die valt in de categorie A2, waarmee op 5 meter van personen en gebouwen gevlogen mag worden.

Tevens wordt er door ons gevlogen met zogenaamde First Person View (FPV) drones, te weten DJI FPV en DJI Avata. Daarmee moet 150 meter afstand van niet betrokken gebouwen en personen gevlogen worden, behoudens toestemming.

Wat zijn we aan het doen?

We hebben in elk geval niet de opdracht u in uw huis of achtertuin te bespioneren. Uiteraard is het niet de bedoeling uw privacy te verstoren, maar het kan zijn dat dit per ongeluk toch gebeurt,  of dat we kort relatief laag boven uw perceel moeten vliegen. We proberen daarvoor vooraf toestemming te krijgen, maar soms lukt dat niet, waarvoor bij voorbaat onze excuses. Onze opdracht is om een object of gebeurtenis voor onze opdrachtgever(s) te filmen. Het eindresultaat wordt meestal gepubliceerd op ons you-tubekanaal en/of facebook of instagram-accounts.

Heeft u een klacht?

Mocht u vinden dat uw privacy of (portret)rechten geschonden worden of meent u dat u door ons toedoen schade geleden heeft, dan verzoeken wij u dat met vermelding van de exacte locatie van de publicatie (en het moment bij een videoproductie) bij ons te melden, onder vermelding van uw naam, adres en onderbouwde klacht. U kunt uw klacht mailen naar info@dronedrivein.nl. We zullen dan kijken of uw klacht terecht is en u -waar mogelijk- tegemoet proberen te komen.

Lopende en reeds uitgevoerde projecten:

Datum Locatie Doel Opdrachtgever Video te vinden op:
11-01-2024 Amersfoort toren opnames ter promotie AIC Harderwijk AIC Harderwijk De video is in bewerking
28-05-2023 Motorcrosscircuit De Prikkedam, Makkinga showcase voor NZK Visuals en Drone Drive-in geen De video vindt u hier:
08-11-2022 Nederhorst den Berg, Middenweg 81 bedrijfsvideo nieuwe kraan Zwagerman VMT BV De video vindt u hier:
09-11-2022 Nederhorst den Berg, Middenweg 81 bedrijfsvideo nieuwe kraan Zwagerman VMT BV De video vindt u hier:
30-09-2022 Drachten, Oude Slingeweg nr. 4 4 bedrijfsvideo's Stichting De Naturij De eerste video vindt u hier:
23-09-2022 Surhuisterveen, Rooilijn 7 2 bedrijfsvideo's (flythrough) Hout- en Bouwmaterialen NZK Visuals te Drachten De video's vindt u hier:
02-09-2022 Harkema, Nijewei 52-A flythrough bedrijfsloods Bouwbedrijf U. Veenstra BV De video vindt u hier:
xx-06-2022 Opeinde, Swartfean nr. 20 verkoopvideo woning Noorderlicht Makelaars De video vindt u hier:
XX-06-2022 Drachten Zilverschoon 64 verkoopvideo woning familie Hultink De video vindt u hier:
XX-03-2022 Eernewoude promotievideo vakantiewoning familie Toering De video vindt u hier:

Over Drone Drive-in BV

Hoofdkantoor gevestigd in Drachten, Friesland, werkzaam in het Noorden (Groningen, Friesland, Drenthe) en in overleg elders.

Kwaliteit

Drone Drive-in werkt niet alleen met ervaren gecertificeerde drone piloten, maar ook met fotografen die de kunst van inhouse fotografie tot in de puntjes beheersen. Vraag naar onze aantrekkelijke pakkage-deal.

Speciale wensen?

Speciale wensen die hier nog niet op de website vermeld staan? Vragen staat vrij!

Verras ons met uw wensen. Uiteraard houden we ons aan de wettelijke regels en veiligheidsinstructies.

Snel en betrouwbaar

Need we say more? In sommige gevallen (en tegen meerprijs) kunnen we de resultaten dezelfde dag nog laten zien.

Ontevreden over het resultaat? Desnoods komen we nogmaals langs!

AERIAL PHOTOGRAPHY AND VIDEO PRODUCTION SERVICES

Gewone luchtfoto’s, een kaart van een bepaalde omgeving, het is allemaal mogelijk.

Ook als u een bepaalde situatie wilt monitoren kunnen we vrijwel op elk moment (mits de weercondities het toelaten) dezelfde vlucht met foto’s reproduceren, zodat u de beide foto’s kunt vergelijken.